Fedt slips til dagen 

Er du på vej til fest og ønsker at have dit oufit er perfekt? Så kan svaret for dig være et slips. vi tilbyder et kæmpe udvalg af mange differentierende typer af slips her finder man store slips, som en sjov onkel vil ønske eller smalleslips til en der vil se skarp ud når man skal ind til møde. Her kan du uden tvivl afslutte dit look med en slipsenål, som smart og elegant organisere dit slips og gør at ens look er perfekt.  

Skal man til jule tam tam med vennerne? 

En af de typiske steder man bruger slips er når man samles om den traditionelle julemad sammen med vennerne til julefrokoster, der har BalderClothes den perfekte løsning til dig som vil have med et alternativt juleslips. Her har vi et væld af slips som passer lige ind til julefrokosten. Her har vi kvalitets slips med seje mønster.  

Elsker du at gøre dig lækker? 

Om man er studerende, forretningsmand eller noget helt 3. så kan slipsenålen være dit yndlings valg for at få dit outfit til at hænge sammen. Slipsenålen er til dig som særdeles ønsker at gøre noget ekstra ud af dit look. Her vil det være smart at farvekombinere slipsenålen med dit ur, så når du ejer en guld accessorie, så vælg en guldslipsenål, så ens outfit er velovervejet og at ens viden på tøj er til at se og vilimponere dine kolleger 

Mangler du hjælp 

Hos os finder man et gigantisk sortiment af slips i tonsvis modeller. Her kan BalderClothes rådgive dig til hvilket slips, der passer sammen med hvilke bukser. Så du får en second opinion eller en anbefaling om hvad som kan passe godt sammen. Vi har igennem en lang periode dyrket slips og ved dermed hvad, der er noget ved at vide og hvad man skal overveje, når du skal vælge et slips.  

Det gode valg 

BalderClothes går op i kvalitet og du vil se at de fleste af BalderClothes slips er lavet af silke, så det er let for dig at binde. Her finder du samtidig at BalderClothes slipsenåle er i lækre og stilrent design. Så du er sikker på at slipset ikke kommer til at være irriterende for en eller være for meget. Med en slipsenål finder man en smart accessorie, som er let for dig at anvende. Vores udvalg af slipsenåle er i guld og sølv, så den 100 % er til at se på slipset, så man kan identificere den ekstra detalje man har påført dit look.  

Den praktiske løsning 

Man bør ikke udelukkende vælge en slipsenål for at sammensætte looket, en slipsenål vil assistere en, hvis de første par genstande er kommet indenbords. Den assistere dig nemlig ligeledes med at organisere slipset, så slipset ikke hopper ud til den ene side og derved får ens slips skævt. 

mange farver 

Er man den festlige type, som holder af farver i ens påklædning og har ledt efter hjemmeside, hvor du kan få slips i flere forskellige farver? Så skal du ikke kigge længere, vi har slips i tonsvis farver og mønstre. Både med tern og med helt nomalt slips med en farve som er gennemgående i slipset. Vil du have noget helt specielt eller specifikt? Hvis man har en tanke til hvordan ens slips bør se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan du efterspørge det ønskede slips ved BalderClothes og BalderClothes vil gøre alt for at få det hjem til en! 

 

Author

Comments are closed.