Vi kender alle sammen den følelse. Du har planlagt denne aften hele dit liv, og nu er den endelig kommet. Nyårsaften er det perfekte tidspunkt til at klæde sig på i en funklende kjole, krølle dit hår i en knold og lægge makeup til perfektion. Det er også en fantastisk mulighed for at tage de fantastiske hæle på, som du har haft i to år, men aldrig har brugt, fordi de er for høje, eller fordi du ikke har et sted, der er smart nok til at bære dem uden for huset!

Hår:

Det er ikke så svært at krølle dit hår til en aften i byen, som det ser ud til, og det kan gøres på fem minutter. For dem, der ikke har tid til at ordne deres eget hår, kan de bestille en tid i en salon hos en af de mange fantastiske frisører hos deres frisør.

Makeup:

Et simpelt cat eye, en lille smule contouring og nogle lange vipper kan forvandle dit ansigt fra normalt til at være klar til den røde løber. Det tager omkring en time for makeupartisterne at gøre arbejdet så kontakt dem allerede i dag!

Nytårskjole:

En nytårskjole skal være kjolen over alle kjoler. Gerne så festlig som overhovede mulig. Glimmer, palietter, tyl, og hvad ellers stofverdenen kan byde. Det vigtigste er, at den er festlig og flot, men den skal også være komfortabel for dig at have på. Der findes stramme kjoler, korte kjoler, lange kjoler, læstsiddende kjoler med flere.

Husk strømpebukserne, så dine ben lige kan se meget mere brune ud end de egentlig er.

Sko:

Sjo kan man ikke undgå. Den er nok den vigtigste del af ethvert outfit, der både skal være omfortable og flotte på samme tid. Det er dog vigtigt, at du kan holde ud at have dem på hele aftenen, hvortil nogen foretrækker høje sko, andre lave.

Comments are closed.