Kærligheden er et eller andet sted derude. Det har du sikkert hørt før, og det er måske heller ikke helt forkert. Men man kan hurtigt befinde sig et sted, hvor man føler, at man skal på jagt efter den eneste ene. Nålen i høstakken. Det tæt på umuligt projekt. Men sådan skal du ikke tænke. Så kan man nemlig hurtigt opgive på forhånd. I stedet kan du med fordel følge nedenstående råd, hvis du står et sted i dit liv, hvor du ønsker at finde den store kærlighed at dele livet med.

Prøv med online dating

Online dating er kommet for at blive, og selvom det kan være udskældt, kan man ikke ignorere det faktum, at utroligt mange par har fundet hinanden online – så hvorfor skulle du ikke også? På Single.dk kan du finde en masse andre singler, der er søgende ligesom du selv er. Det er en tryg måde at møde nye mennesker på, hvor du har mulighed for at fornemme dem, inden I evt. mødes.

Hvis du er ældre, kan du med fordel også prøve seniordating, hvor du vil møde ligesindede i samme aldersgruppe som dig selv – hvis det er det, du søger.

Gå på jagt uden at være desperat

Du skal indstille dig på at gå på jagt og søge aktivt, men uden at gøre dette desperat. Det vil i stedet medføre, at du hurtigt mister pusten og opgiver. Tag det stille og roligt, vær åben for indtryk og oplevelser. Der er ikke nogen, der siger, at du ramler ind i den store kærlighed i første forsøg. Nej, det kræver måske i stedet adskillige forsøg, og muligvis ad flere forskellige omgange. Du skal blot fokuserer på, at kærligheden rent faktisk ér derude et sted, og indtil det har du blot ikke fundet den.

Vær åben og nysgerrig

Det er en god idé, hvis du indstiller dig på at være åben og nysgerrig. Drop alle dine forbehold, der bare i stedet vil ende med at begrænse dig. Når du har et åbent sind, vil du også tiltrække de gode oplevelser. Og gode oplevelser at også værd at samle på – også selvom de ikke ender med den kæmpe store forelskelse. Når du tilmed er nysgerrig, vil du også for andre have en mere positiv energi. Tænk hvert enkelt individ som et menneske, du endnu ikke har lært at kende – det vil hjælpe dig utroligt meget.

Drop listerne over krav

Og sidst, men absolut ikke mindst, skal du droppe de mange lister over krav til din kommende kærlighed. Det er uhensigtmæssigt at have en masse krav, et andet menneske skal leve op til, og det viser mere, at du er besværlig og uretfærdig. Det er okay at have nogle grundlæggende holdninger til, hvordan personen skal være, men at have en tjekliste, hvor hvert eneste punkt skal krydses af, er en meget dårlig idé. Sandheden er, at du muligvis aldrig vil finde en, der lever op til alle punkterne, og derfor skal du tage dem op til overvejelse – måske flere af punkterne siger mere om noget omkring dig, som du bør arbejde med? Tænk over det.

Author

Comments are closed.