For mange kan det at have sex i de samme to, tre forskellige positioner godt gå hen at blive kedeligt i længden. Det mest naturlige er selvfølgelig at prøve andre, nye positioner, men det er ikke nok for alle.

Det næste naturlige skridt derfra er at tage sexlegetøj i brug. Sexlegetøj findes i så mange forskellige afskygninger, at der bør være noget for alle, så man med næsten 100% garanti kan finde noget der kan være med til at sætte lidt mere gang i lagen-gymnastikken.

Det er dog ikke alle der føler sig komfortable med sexlegetøj. Så enten er det noget de skal lære, ellers skal man finde et alternativ.

Brug for at genfinde den seksuelle gnist?

Er man i et parforhold eller har en sexpartner som man ser regulært, så kan det være, at man en gang imellem har brug for at prøve noget anderledes, som kan være med til at sætte lidt gang i sexlivet, hvis det er blevet lidt ensformigt.

Igen så kan det være sexlegetøj. Men hvis man hører til dem, der ikke er begejstrede for at bruge sexlegetøj på egen krop, så er der heldigvis også en anden god mulighed. Rollespil eller cosplay.

Så har du brug for at udvide din seksuelle horisont og prøve noget nyt i dit sexliv, så kan det være at cosplay er værd at prøve. Og føles det for mærkeligt at klæde sig ud i et vildt kostume, så kan rollespil også være en mulighed.

Det vigtigste er, at man finder noget, som kan være med til at vække din og din partners seksuelle lyst. Er det ikke et problem, men kunne I bare godt tænke jer at prøve noget andet end det i plejer, så er uartige kostumer og cosplay noget I kan eksperimentere med.

Eksperimenter med hvad I kan lide

Det vigtigste når det kommer til sex er, at du og din partner er gode til at kommunikere. At kommunikere hvad I godt kan lide at gøre og hvad I ikke kan lide at gøre. Det samme gælder når det kommer til at eksperimentere.

Prøv forskellige ting af, både i forhold til sexlegetøj, til rollespil og selv i forhold til cosplay. Man kan ikke vide om man kan lide det eller ej, før man har prøvet. Selvfølgelig skal man ikke gøre noget som man ikke føler sig komfortabel med. 

Her er det også vigtigt at ens partner har forståelse for, hvor man sætter sine grænser.

Men det gode ved at eksperimentere er, at man gør det sammen. Så kan man finde ud af hvad man godt kan lide, og hvad man ikke bryder sig om, sammen. Derfor er det også vigtigt, at man har en sexpartner som man stoler på.

 

Så er du og din partner interesseret i at finde nye ting som I godt kan lide når I har sex, så er kostumer eller sexlegetøj nok noget i bør prøve. Så kan I finde ud af hvad I kan lide, sammen.

Author

Comments are closed.