Det er lidt af en tradition, når personer beslutter sig for at have et nytårsforsæt; de handler næsten altid om at dyrke mere motion og spise mindre, hvilket egentlig er ting, som ingen af os for alvor har lyst til at gøre. Derfor er det ligeledes lige så stor en tradition, at nytårsforsætterne forsvinder næsten lige så hurtigt, som fyrværkeriet på himlen. 

Men hvorfor ikke prøve at sætte sig nogle sjovere og langt frækkere nytårsforsæt? – forsæt som du faktisk har lyst til at overholde. Læs derfor med herunder, hvis du vil have inspiration til, hvordan dit 2021 bliver frækkere end det forrige år. 

1. Køb frækt lingeri 

Det lyder måske som en kliché, men en måde, hvorpå du kan gøre dit 2021 lidt frækkere, at ved at købe noget sexet lingeri – og det gælder uanset, om du er kvinde eller mand. Hvis du er en kvinde, så kan du naturligvis købe noget lækkert lingeri, som får dig til at føle dig enormt sexet. Så snart dit selvværd er i top, så skal du nok kunne mærke noget ekstra energi fra din partner.

Er du derimod en mand, så vær da ikke bange for at gå på jagt i butikker og på nettet. Køb noget frækt undertøj, som du virkelig gerne vil se din partner i og forkæl dem med den søde gave. Hvis du er frisk på at prøve det, så køb frækt lingeri lige her og lad nytåret begynde.

2. Åben op og del jeres fantasier med hinanden

Et andet nytårsforsæt kan være, at du og din partner seksuelt skal være mere åbne overfor hinanden. For nogle par er det måske ikke normen, at de får talt sammen om deres dybe ønsker og fantasier, hvilket er super ærgerligt – for måske deler I de samme lyster, eller også er din partner villig til at prøve dem med dig. 

Vær derfor åbne overfor hinanden og tal sammen om de seksuelle oplevelser, som I gerne vil prøve. 

3. Køb en kalender med sexlegetøj 

Denne er specielt oplagt at gøre i december, men I kan sagtens gøre det i januar – eller alle andre måneder for den sags skyld. En god måde at spice jeres sexliv lidt ekstra op er ved at købe en sex-kalender. Heri får I et antal nye stykker af sexlegetøj, som I kan bruge til at eksperimentere med. 

På denne måde får I potentielt nogle nye stykker af legetøj, som I ikke har prøvet før, og kan derfor afprøve nogle nye seksuelle oplevelser og nydelser sammen.

Author

Comments are closed.