Har du svært ved at spise nok frugt hver dag? Hvis ja, er du ikke alene. De fleste mennesker får ikke den anbefalede daglige dosis frugt, hvilket kan have negative konsekvenser for deres helbred. En ny ordning kaldet “frugtordningen” håber at kunne ændre det. Dette er en innovativ service er opfordrer folk til at bestille frisk frugt til levering hver dag, uge eller måned.

Om frugt

En frugtordning er en fantastisk måde at få din daglige dosis frisk frugt på uden at det kræver en stor indsats. Ordningen er ikke kun super praktisk, men den hjælper dig også med at spare penge i det lange løb. Desuden kan du vælge, hvilke frugttyper du foretrækker, og du kan sikre dig, at du altid har noget lækkert at spise. Især når du får leveret friske frugtkasser lige til døren, så får du årstidens frugter og bær.

Spis 6 stykker frugt om dagen

Det anbefalede daglige indtag af frugt er seks stykker om dagen. For at gøre det lettere at nå dette mål tilbyder “frugtordningen” en række muligheder. Du kan bestille små pakker med 2-3 stykker eller større pakker med op til 10 stykker. Afhængigt af dine præferencer kan du også vælge mellem økologiske og konventionelle varianter.

Sundhedsfordele

Det har mange sundhedsmæssige fordele at spise frisk frugt hver dag. Det hjælper med at styrke dit immunforsvar, giver vigtige vitaminer og mineraler og hjælper med at regulere blodsukkeret. At spise frisk frugt forbedrer også fordøjelsen og hjælper dig med at holde en sund vægt.

Kom godt i gang i dag

Hvis du er interesseret i at prøve en frugtordning, skal du blot tilmelde dig online og begynde at bestille! Alle bestillinger er leveres direkte til din dør, så du behøver ikke at bekymre dig om at løbe tør for frugt.

Disse frugter bør du gå efter

1. Æbler: Æbler er rige på kostfibre, C-vitamin og antioxidanter og er en god måde at få din daglige dosis af næringsstoffer på.

2. Bananer: Bananer er fyldt med kalium og andre vitaminer og mineraler og er en velsmagende snack, der kan hjælpe dig med at blive mæt.

3. Appelsiner: Appelsiner er en god kilde til C-vitamin og indeholder også vigtige mineraler som calcium og magnesium.

4. Jordbær: De er rige på antioxidanter og har antiinflammatoriske egenskaber, hvilket gør dem til et fremragende valg for dem, der ønsker at forbedre deres sundhed.

Author

Comments are closed.