Vil du gerne pifte forholdet lidt op og gøre ham endnu mere vild i soveværelset, så er frække kostumer og frækt lingeri en sikker metode.

Når det kommer til sexlivet, så er der intet der gør mænd mere vilde i varmen end et frækt outfit. Nogle tror der skal gribe til sexlegetøj eller trække ham med i en swingerklub for at gang i ham. Faktum er dog at nogle frækt lingeri tit er længe nok. 

Er forholdet landet et sted hvor han bruger mere tid i garagen på at pudse alufælge eller skrue i sin gamle bil. Ja så er det på tide at trække det frække outfit ud af skabet. Mænd elsker den slags, også dem der siger de ikke gør. Selvom du så siger nu, nej min mand er altid ligeglad med sådan noget, så er det uden tvivl fordi du engang har sagt du ikke har lyst til at tage det på. Han gider ikke bede om det, fordi han så er sikker på du nok blive mopset. 

Sexet lingeri er noget der vækker manden i ham. Du giver udtryk for du er feminin og det gør det meget nemmere for ham at være maskulin. Mænd elsker det, for nok bare tit ikke virkelig lov til det i mange forhold. Selvom du er en stærk og selvstændig kvinde, så er du stadig en kvinde. Husk at forholdet i soveværelset bygger på den dominante man og den underdanige kvinde. Vil du have en alfahan, så skal du også tillade ham at komme frem ind i mellem. 

Er du en af dem der ikke er så vild med at hoppe i det.

Hvis du er en af dem der ikke er så glad for at hoppe i frækt lingeri. Så er det her du skal overvinde dit indre ego. Du står måske og kigger på dig selv i spejlet og tænker at det ikke er så lækkert. Du kan dog være sikker på han syntes det modsatte. Faktisk er det, når du overvinder dig selv, et boost til dig. Når først du ser hans reaktion, skal lysten til at gøre det igen, nok komme ret hurtigt. 

Comments are closed.