Mange tror, at vejen til en orgasme kun opnås ved at massere g-punktet i mellem benene. Men faktisk er der flere punkter, du kan stimulere, og opnå en lige så dejlig orgasme. Det er ikke alle der kan opnå orgasmerne, for nogle har svære ved at slappe af og nyde det, end andre har. Men med masser af øvelse, så kan det faktisk godt lade dig gøre. Du kan prøve følgende:

Klitorisorgasme

Den første orgasme, en kvinde får, er som egen klitorisorgasmen. Det kendetegnes, ved at man nusser selve klitorisen, som skaber en spænding, og når du opnår klimaks, bliver du helt afslappet.

G-punktsorgasme

Også en af de mest kendte former for orgasme, men dog ikke er så nem at få, som klitorisorgasmen. Men med lidt øvelse, og den perfekte position, kan det lade sig gøre. Hvis man har svært at finde sit G-punkt, kan købe noget sexlegetøj, som er egnet til at ramme dit G-punkt.

Analorgasme

Noget, som man ikke oplever, medmindre man dyrker analsex, eller leger i området. Nogen kvinder ved ikke engang, at det er muligt at få en analorgasme. Men det er altså muligt, og dem, som har prøvet det, ved, at det giver en fantastisk orgasme i hele underlivet. Heldigvis finder der også legetøj til anal brug, men husk glidecreme, så klik her. Brug masser af glidecreme, for at opnå en behagelig følelse.

Brystvorteorgasme

Og ja, det er der faktisk noget der hedder. Især brystvorterne er meget følsomme, og dermed en erogen zone, både hos kvinder og mænd. Der er flere flere hundrede nerver i brystvorterne, og derfor kan det give en skøn orgasme. Orgasmen kan opnås, ved at man nusser, slikker og rører brystvorterne. Men man kan også købe nogle brystklemmer, som man kan have på under sex.

Author

Comments are closed.