I er godt kørende, og du er næsten ved at glemme det vigtigste – kondomet. Det kan altså være noget af en mood killer, når musikken spiller, og at man så lige skal stoppe hele akten, så man kan tage det på. 

Det er essentielt for oplevelsen under sex, at kondomet er en naturlig del af akten, så det hverken er en mood killer, men også så det bliver en sjov del af dagens hygge. 

Det behøver nemlig ikke altid at være sådan, at når kondomet kommer på, så dræber det sexlysten eller stemningen, som I har arbejdet jer op til at få igang. 

I kan nemlig gøre kondomet til en sjov oplevelse, og derfor sørge for, at det i hvert fald ikke ødelægger stemningen. 

Du kan spice sengegymnastikken op med sjove kondomer 

Kondomet har i mange år været det sikre valg til sikker sex, og det er fortsat et populært præventionsmiddel. Derfor er det også utrolig fedt, at du kan vælge kondomer, som var det en accessory. 

Vi har behov for at gøre pligten til en leg, så kondomet lige pludseligt bliver omdrejningspunktet for sexakten, og I derfor har det sjovt sammen. 

Det er nemlig blevet muligt at få andre slags kondomer end bare det helt almindelige og naturlige kondom, som selvfølgelig stadig er en sikker vinder i sengen. 

Du kan spice jeres sex op med kondomer, der har riller, knopper eller forskellige smage, så det giver en ekstra dimension til legen. 

Du kan også få kondomer i forskellige farver, som både kan give ekstra sjov og leg i sengen, men det kan også være en overraskelse og give et smil på læben.

Til sidst er der også nogle helt specielle kondomer, som bl.a. er formet som dyr og andre figurer, som virkelig giver en ekstra gnist i sengens sexlege. 

Dog skal du være opmærksom på, at disse ikke er EU-certificeret, så du vil helst have en anden prævention som tilføjelse til dette. Se det store udvalg og køb kondomer her.

Sikker sex med den helt rigtige håndtering 

Sex skal være sjovt og trygt, og det skal være noget, som I har sammen som partnere, og derfor er det også utrolig vigtigt, at I begge har styr på, hvordan kondomet skal håndteres og bruges. 

Når du eller I vælger et kondom, er det enormt vigtigt, at der vælges den helt rigtige størrelse både i forhold til komfort og sikkerhed. Hvis du vælger en for lille størrelse, kan det nemt springe, og hvis du vælger en for stor størrelse, kan kondomet sidde ubehageligt eller glide op. 

Du kan altid bestille flere størrelser, eller så kan du måle roden ved rejsning. Der står nemlig mål på kondomerne, når du køber dem. 

En anden ting, som også er et godt råd til kondomets brug, det er, at du skal tage det på lige, når der er lagt op til sex. 

Dette gør for det første, at det ikke bliver en mood killer. For det andet kan der også overføres bakterier og sekret allerede inden udløsning, så derfor beskytter I jer 100 %. 

Der er for det meste glidecreme på indersiden af et kondom, men hvis der ikke er, så tilføj gerne ekstra vandbaseret glidecreme, da dette både giver ekstra nydelse men også en bedre sikkerhed i forhold til, at kondomet forbliver intakt under hele sexakten. 

Author

Comments are closed.