TILMED DIG VORES NYHEDSBREV MED NYHEDER OG
TILBUD OG FÅ 10% RABAT PÅ DIT NÆSTE KØB

KUNDESERVICE

Mandag-fredag: 10-16
 71990080

Returvarer

Fejllevering
Har du uheldigvis modtaget en anden vare end den du har bestilt, skal du kontakte kundeservice. Du vil igennem kundeservice modtage instruktioner om hvordan du kan returnerer varen, så det bliver uden omkostninger for dig.


Bortkomst
Har du ikke modtaget din vare indenfor 5 hverdage efter din bestilling, kontakt da kundeservice.

 

Garanti
Vi giver 2 års reklamationsret i henhold til købelovens bestemmelser. Denne dækker dog ikke manglende vedligehold (rengøring) eller slitage grundet forkert brug. 10 års garanti/reklamataion gælder udelukkende på motordele, ikke på belægning eller ved forkert brug (f.eks. ikke-vandtætte produkter, der udsættes for væske, enten helt dækket eller i stænk). Husk ligeledes, at silikoneprodukter kun må udsættes for vandbaserede glidemidler.


Beskadiget forsendelse
Er din bestilling blevet skadet under transporten, skal du straks efter modtagelsen kontakte kundeservice.


Returret / fejlkøb
Du har 14 dages fuld returret hvis en vare, mod forventning, ikke lever op til dine forventninger. Dog skal du være opmærksom på, at plomberingen / emballagen  ikke må være brudt, og skal leveres tilbage i samme uåbnet tilstand som modtaget.

Returnering skal ske i original emballage, og i væsentlig samme stand og mængde som det modtagne. Sørg derfor at den sendes forsvarligt til os. Når du har sendt en vare retur til os krediterer vi den og indsætter pengene på din konto så snart vi har haft lejlighed til at undersøge varen dog senest efter 30 dage. Uafhentede pakker betragtes som fortrydelse.

Vi tager af hygiejniske grunde, ikke erotisk legetøj retur, hvis plomberingen er brudt.
Latex må pga. materialet og hygiejniske grunde ikke prøves, da vi således ikke tager det retur.
Strømper og andet Lingerie i éngangs emballage (plomberet) kan kun returneres såfremt emballagen er ubrudt.

Send aldrig noget retur, uden du har kontaktet os først!

Genbestil aldrig din vare før du har kontaktet os.

Når du ønsker at returnere en vare, skal du benytte vores retursystem som du finder her:

http://uartigekostumer.dk/awrma/customer_rma/new

 

Telefon: 71 99 00 80

Vores telefonsupport er åben på hverdage mellem 10-16. For letheds skyld så have venligst login klar så vi så let som muligt kan hjælpe. Har du ikke dit login, så det brugte kreditkort.


Online support

Mail: kundeservice@erotik.dk

Vores online support er åben døgnet rundt. Vi svarer normalt inden for få timer. Husk altid at angive login og eventuelle andre informationer så vi kan finde dig i vores system.

Vent venligst ...